Stichting MX Zoetekouw

Jorn´s ontwikkelingen op het sportieve vlak in de motorsport alsmede zijn persoonlijke ontwikkeling worden ondersteund door Stichting MX Zoetekouw. Stichting MX Zoetekouw maakt dit mogelijk door middel van sponsoring en expertise van partners en sponsors. De stichting wordt bestuurd door Kurt Braspenning, Yvonne Roukens en Helen Roukens.

Doelstelling:
Stichting Zoetekouw MX is in het leven geroepen om aankomende jeugdige enduro motorcross talent een kans te geven zich volledig te kunnen ontplooien.

Aanpak:
De Rijder krijgt per jaar een persoonlijk op maat gemaakt training / wedstrijd plan aangeboden. Dit wordt samengesteld mede door input van KNMV coaches. Persoonlijke groei en ontwikkeling staat bij de stichting hoog in het vaandel. De stichting werkt dus niet resultaat gericht maar zal proberen het maximaal haalbare passend bij de rijder proberen eruit te halen.

Competitie:
De Rijder zal uitkomen op nationaal niveau bij het Open Nederlands Jeugd Enduro kampioenschap (KNMV).

Werkwijze van de stichting:
Als basis wordt de stichting gerund door klein vast team van vrijwilligers en daar waar nodig ingehuurde trainer die al jaren de rijder door dik en dun steunen. Echter zijn financiële middelen en ondersteunende diensten van harte welkom en zeer van belang om het succes van de rijder verder te ontwikkelen en te doen slagen.

PR van de stichting:
De stichting zal regelmatig de activiteiten van de rijder onder de aandacht brengen door middel van; website, twitter, facebook en nieuwsbrieven.

Wat kan de stichting voor u betekenen?
Voelt u zich ook verbonden met de motorsport en met de passie van een TOPSPORTER en wilt u hier ook uw bijdrage aanleveren dan kunnen we een persoonlijk sponsor plan voor u uitwerken. In goed overleg wordt uw onderneming onder de aandacht gebracht door middel van eventuele shirt reclame, website, banners en nieuwsbrieven.

Contact:
Stichting Zoetekouw MX
Tel: 06-14111739 en/of 06-45247582
E-mail: zoetekouw.mx@ziggo.nl
KvK: 54947596