ONK JEUGD ENDURO; Nieuwe uitdaging voor Jorn seizoen 2014

Maakte onder andere de enorme groeispurten van Jorn en de hernia van papa het onmogelijk om dit seizoen het ONK en EK bij de KNMV 85cc voor Jorn haalbaar te maken is er toch een nieuw kampioenschap dat Jorn nog aangaat. Een nieuwe tak in de motorsport voor Jorn waar het aantal wedstrijden en de lange reis afstanden flink minder zijn ten opzichte van de motorcross.

Trainingsdag Jeugd enduro Venlo: Na de speciaal door de KNMV georganiseerde trainingsdag voor de jeugd in Venlo, onder leiding van Kees van de Ven,  kreeg Jorn de smaak te pakken en nam deze nieuwe uitdaging in de Enduro sport graag aan.

Enduro rijden geeft Jorn in ieder geval de mogelijkheid om zijn conditie en techniek nog voldoende op niveau te houden. We zullen Jorn dit seizoen gaan volgen en zien of hij zich aangesproken voelt door de enduro sport: de individuele strijd tegen de klok, over verharde en onverharde wegen. De crossproeven vragen om pure snelheid en behendigheid.

Kalender ONK Enduro jeugd:

1)    Bornerbroek – 12 april 2014

2)    Nunspeet – 30 augustus 2014

3)    Nunspeet – 6 september 2014

4)    Eindhoven – 13 september 2014

5)    Eersel – 20 september 2014

6)    Oirschot – 19 oktober 2014

Naast dit kampioenschap op zijn 85cc zal Jorn ook onder leiding van Bart Nelissen de overgang naar de 125cc gaan maken. Stilzitten is iets wat niet in Jorn zijn woordenboek voorkomt en zien we hem met toch met veel plezier een mooie invulling geven aan zijn passie de motorcross.